torstai 4. joulukuuta 2008

Yhteistyö on voimaa

Wau! Jälleen kerran Kulkuset on osoittanut, että yhteistyötä tehdään. Niinpä blogikirjoittajia on tullut lisää. Kiitos, Harmaaparta! . Juhlavuoden yhtenä uutuutena blogilla tulee olemaan paikkansa kuoron historiassa. Blogiin toivotaan tulevan myös hyviä paloja vuodatus-nimikkeellä. Vrt. Kor Vantaa.

Hyvää itsenäisyyspäivää! Katsellaan Linnan juhlia, nautitaan puhpilliorkesterin mukaansa tempaavista tangoista ja ihaillaan tyylikästä juhlaväkeä. Kuorolaisten itsenäisyysjuhlan osa on esiintymiset paikallisissa itsenäisyysjuhlissa ja osallistumimen SULASOLin V-S piirin itsenäisyyspäivän konserttiin Turun Tuomiokirkossa. Senioreilla on muodostunut jo lähes perinteeksi käydä laulamassa Ukkokodin nyk. Wilenian ja Iso-Heikin juhlissa.

3 kommenttia:

Ama kirjoitti...

> Katsellaan Linnan juhlia,
> nautitaan puhpilliorkesterin
> mukaansa tempaavista
> tangoista ja ihaillaan
> tyylikästä juhlaväkeä.

Ja minä kun ymmärsin, että myös muilla kuin vierailla olisi pukeutumisetiketti ...

Harmaaparta kirjoitti...

Tumma puku, kunniamerkit ja pullo kuohuviiniä ovat "must".

Jo parin lasillisen jälkeen rupeaa irtoamaan hyviä huulia ja kello 21 kun koko pullo on juotu ja vaikka hieman jotain muuta lisää, niin ei kukaan ulkopuolinen suostu enää kuuntelemaan katsojan kommentteja naisten ulkonäöstä ja puvuista ja öykkärimiehistä jotka on kutsuttu juhlaan. Varsinkin kun itse ei koskaan saa kutsua. Eikä menisi vaikka kutsuttaisiin...

Tiedämme kuinka tylsää on muuten katsoa sitä kun ihmiset marssivat sisään ja sanovat päivää. Kaikki haastattelutkin ovat ihan samanlaisia.

Vai olenko muka väärässä?

Anonyymi kirjoitti...

Ajat ovat muuttuneet. Nuorempana katseli hienouksia silmättä tapillaan, mutta nykyään alkaa väsyttää aika pian. Naisena ihmettelen, miten naisvieraiden pitkien laahusten kanssa tullaan toimeen, kun täytyy peruuttaa...Isäntäväen asuissa näkyi käytännöllisyyden vaateet.