maanantai 7. tammikuuta 2013

SenioriKulkusten merkit


SenioriKulkusten laulajat eivät olleet Kulkusten joulujuhlassa, jolloin kuoromerkit jaettiin, joten puheenjohtaja Sirkku kävi kuoron ylimääräisessä harjoituksessa torstaina 4.1.2013. Kuten seniorikuorolle sopii, niin merkkejä saivat vanhat konkarit, mutta joukossa oli myös ihan kulkusuntuvikkoja.


"Ekaluokkalaisten" eli yhden vuoden kuorossa olleiden kuoromerkkejä sai kahdeksan laulajaa.  Se osoittaa kuinka hyvin uusien laulajien rekrytointi on onnistunut. Bloggaaja ajattelee tietysti mielellään niin, että SenioriKulkuset on valovoimainen kuoro joka vetää puoleensa laulajia. Taiteelliselle johtajalle Arjalle lankeaa tästä suuri kiitos.
Ekaluokkalaiset olivat hyvin perinteestä selvillä ja lauloivat tilanteeseen hyvin sopivan "Kiitos olkohon, kiitos olkohon, meidän merkkeimme edestä..."  Ryhmä vasemmalta Päivi Aitamurto, Marre Johnsson, Ulla Anttila, Eeva-Lisa Valkonen, Silja Vakkila, Kirsti Suhonen, Hannele Changezi ja Matti Tamminen.

Veikko Nikander olisi jo aikoinaan Kulkusissa joskus 1980-luvulla ollut oikeutettu viisivuotismerkkiin, se oli jäänyt saamatta ja nyt hän sai sen.  Siitä vaan kohti kymmenvuotismerkkiä. Taitaa tulla sekin kohta.
Marja-Leena Haulisto ja Marja Tuohimaa saivat 15-vuotismerkin ja Anja Vesa 20-vuotismerkin. He laulavat varmasti oman kiitoslaulunsa joskus myöhemmin. Kirsti Laine sai 30-vuotismerkin ja lauloi herkullisen balladin Adele ja Herpertti.


 Sinikka Lumijärvi sai 35-vuotismerkin. Pitkäaikainen ja uskollinen palvelija.Valokuvat Hannu Pohjonen ja bloggaaja

Ei kommentteja: