sunnuntai 20. tammikuuta 2013

SenioriKulkusten joulujuhla

Seniorit  pitivät oman joulujuhlan 15.1 kun joulun ja kahden peräkkäisen konsertin kiireet olivat ohi. Paikkana oli Kahvila-Ravintola Navetta Raunistulassa. Tunnelmallinen tiiliseinäinen huoneisto, joka on saneerattu vanhaan Konsan tilan navettaan. Epäselväksi jäi oliko tämä viime vuoien viimeinen joulujuhla vai tänän vuoden ensimmäinen.
Ruokaa, juomaa, lämmintä yhdessäoloa. Kuorosta vetäytyneet leidit kävivät tervehtimässä, tarjoamassa yllätyksen sekä kertomassa vanhoja ja uusia kuulumisia.

Illan ohjelmaan kuului tietysti myös muistamisia, oli pari kilpailuakin ja totta kai laulettiin. 

"Vanhat rouvat". Maila Solakivi kertoo seniorikuoron perustamisesta.
Puheenjohtajalla on puheenvuoro.

Eeva-Liisa sai kiitoksia pukutoimikunnan jäsenenä. Töitä oli ponchojen hankkimisessa.

Isäntä Tero avaa ja sulkee koulun portin ja ovet.

Matti Tamminen toi cd:n jossa oli Tuomiokirkossa Itsenäisyyspäivänä laulamamme laulut.

Hilkka ja Veikko näyttivät myös viihtyvän.
  Illan aikana kuultiin myös maailman kantaesitys, Arja Lylyn ja Seppo Haapakosken esittämä Arja Lylyn säveltämä ja kuoron isännän Tero Elomaan vaimon Irmelin sanoittama balladi Eva Falckista. Falck toimi Turussa Ruotsin vallan viimeisinä vuosina ravintolan ja hotellin pitäjänä. Tero kertoi ensin historiallisesta taustasta.

Balladissa on Sepon soittama välisoitto.
Tonttutanssi kuuluu jokaisen perinteisen joulujuhlan ohjelmaan.
Vaikka oli yhteisesti laulettu Kohta sulaa lumi ja jää, niin ulkona oli satanut juhlan aikana reippaasti lunta. Laulut eivät aina käy toteen. Tosin joulujuhlassa vuonna 2003 kävi kun Värssyt lauloivat konsertissa Let it snow ja illan aikana lunta tuli runsaasti.

Ei kommentteja: