sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Se on tehty...

Viikonloppu oli oikein Kulkus-viikonloppu. Perjantaina kunniakäynti ja sitten lauantaina hiukan maallisempaa, varaston siivous. Lähdimme Katan kanssa hakemaan sunnuntain konserttia varten myytävää Itäisen pitkänkadun varastolta ja samalla, näppäriä tyttöjä kun olemme, niin laitettiin varasto järjestykseen. Edellisestä siivouksesta oli jo muutama hetki. Katariina oli erittäin hyvin varustautunut...
Kaiken sen pölyn keskellä oli hengityssuoja tarpeen.
Hengityssuojien lisäksi Katariinalla oli imurikin. Varastolle on pitkään vain viety tavaroita, eikä kovasti ole järjestelty. Alkutilanne olikin aika kaoottinen.
Oli hiukan kamaa siirreltävänä...
 Ensin etsimme kaiken mitä sunnuntaina tarvittaisiin ja sitten imuroitiin ja järjesteltiin uuteen uskoon koko varasto. Itseasiassa joskus täytyy mennä varastolle ajan kanssa ja lukea kansio kansiolta kaikki historiatieto kun löytyy. Tällä kertaa siihen ei ollut aikaa.
Jo näkyy lattiapintaakin.
Täytyy kyllä myöntää, että moneen otteeseen siivoustyö hiukan hidastui kun käteen sattui joku mielenkiintoinen laatikko tai kansio. Oli aivan pakko hetkeksi seisahtaa lukemaan mitä olikaan tapahtunut 80- tai 90-luvun alkupuolella kuorossa.

Parin tunnin kiivaan työskentelyn jälkeen oli varasto siisti, tarvittavat tavarat odottamassa ja roskiin menevät vanhat muovikassit sun muut eteisessä odottamassa kuljetusta. Varastoon jostain syystä kertyy kamalasti pölyä ja siksi laitoimme ilmanoton päälle allergiakangasta, jospa seuraavan kerran kun käymme varastolla ei kaiken tavaran päällä olisi sitä paksua pölykerrosta.
Ensin leikataan sopiva pala

Sitten sovitellaan

Ja jeesusteippi pitää... toivottavasti

Varastosta tuli hieno ja siisti. Parasta kuitenkin on että sinne mahtuu taas lisää tavaraa :-) 

Näkymä ovelta.

Vanhoja pukuja

Kansiot putsissa ja järjestyksessä

Työn raskaan raataja.


 Seuraavaksi etsitään lisää myytävää tavaraa Opiston varastosta.


1 kommentti:

Harmaaparta kirjoitti...

Olen joskus ollut varastossa. Tavaraa oli ja tämä on ollut suururakka. Upeaa! Ymmärrän hyvin, että välillä on pitänyt lukea. Historia kiinnostaa.