keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Päiviölle kunniamerkki

Kun Seniorikulkusten johtaja Päiviö Kangas 20.3.2010 vietti 60-vuotistaiteilijajuhlaansa kuoronjohtajana niin SULASOL:in puheenjohtaja Harri Lindblom ilmoitti, että Päiviölle oli myönnetty SULASOL:in Kultainen kunniamerkki. Sitä ja luovutusasiakirjaa ei vielä silloin ollut ehditty saada valmiiksi.

Merkki luovutettiin Päiviölle Sekakuoro Kulkuset ry:n syyskokouksessa 23.11. Harri on Kulkusten jäsen ja häntä avusti luovutuksessa Kulkusten puheenjohtaja Sirkku Viitanen-Vanamo.

Harri Lindblom mainitsi merkkiä luovuttaessaan onnittelupuheessaan perusteista, että Sulasolin liittohallitus voi myöntää kultaisen kunniamerkin kunnianosoituksena henkilölle, joka on toiminut erityisen ansiokkaasti Sulasolin luottamus- tai muissa tehtävissä, tai henkilölle, joka on aivan erityistä tunnustusta ansaitsevalla tavalla edistänyt liiton pyrkimyksiä. Harri painotti myös, että päätöksen tulee olla yksimielinen.

(Kuvat Sinikka Lumijärvi)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Suuri kunnia Päiviölle ja Kulkusille! Senioritkin ovat hieman avittaneet asiassa.

Harmaaparta kirjoitti...

Ja maanantaina 13.12 kun Päiviö johtaa viimeisen virallisen konserttinsa, niin merkki on tietysti ylimpänä rintamuksissa. Kunniapaikalla,johon se kuuluu!