keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Muistatko vielä kysyivät SenioriKulkuset
SenioriKulkusten kevätkonsertissa 26.4 Vanhan Raatihuoneen salissa oltiin liikkeellä nostalgisissa
 merkeissä. Muistatko koskaan minua, ethän minua unhoita ja muuta haikeaa ja kaunista rakkauden ja ihmissuhteiden ympärillä.  "On lemmen voima mahtavin" sanaili alussa runoilla lauluja yhteen liittänyt Riitta Vasenkari.Riitta Vasenkari esitti teemaan sopivia runoja tunnetulla taidollaan.

Konsertti oli ehjä kokonaisuus monipuolista musiikkia ja monipuolinen oli myös esittäjistö. Koko kuoron lisäksi oli pienryhmiä liikkeellä, mikä toi mukavaa vaihtelua konserttiin.

Tässä uusin pienryhmämme, kvartetti NeliVeto.


Naiskuoro KulkusSiskot harjoittelee ennen konserttia.
Koska kaikki halukkaat eivät olleet mahtuneet joulukonserttiimme, olimme päättäneet laulaa konsertin kaksi kertaa. Se osoittautui hyväksi ratkaisuksi, koska nyt kaikki halukkaat saivat kuulla ohjelman.  Taas oli niin paljon väkeä liikkeellä, etteivät kaikki olisi läheskään mahtuneet yhteen konserttiin. On kiva  juttu että kuorolle on muodostunut vakituinen fanijoukko. Onnittelen heitä hyvästä mausta.

Konsertin aloitti tango Tähdet meren yllä. Omasta väestä oli koottu säestävä yhtye, Markku Aarikka, haitari, Hannele Changezi, basso ja Arja Lyly, piano. Mielestäni hieno esitys. Eikä unohdeta mainita että soolot lauloi Jussi Toivonen.

Tango soi ja Marjatta Sigfridsson johtaa

Seppo Haapakoski harjoittaa ryhmäänsä yläkuvassa ja alla hän on sitten esityksessä etelän makaroonitangolaulajana. Marja-Leena ei heltynyt.
Timo Uusikylä enkelikuoroineen pyytää Muista minua silloin.

Tuoissa yläpuolella tanssiryhmä joka tanssi vanhaa Pavane-tanssia kuoron laulaessa. Mieskuro KulkusVeikot vauhdissa.  Vahvaa laulua, kuoron nimi voisi siis vaikka olla SeniOrit.

Laulajat olivat konserttien jälkeen väsyneitä mutta tyytyväisiä. Lukuisista kommenteista päätellen myös yleisö oli tyytyväinen kuulemaansa. Jotkut "vakifanit" eivät päässeet tällä kertaa paikalle, joten päätimme uusia konsertin Turun Päivänä 20.9. Silloin tulee ilmeisesti myös joku Turku-teemaan sopiva laulu mukaan. Tervetuloa!

Vielä pitää mainita, että mieskuoron ja kvartetin harjoittamisesta vastaa Terho Simola ja että Sinikka Lumijärvi ja bloggaaja ovat ottaneet kuvat.Ei kommentteja: