tiistai 19. toukokuuta 2015

Brunolla

Kun oli laulettu Förillä SenioriKulkuset siirtyivät jo perinteiseen tapaan muutaman kymmenen metrin päähän ravintolalaiva Bruno II:seen. Tämä oli kevätlaulukauden päättäjäiset, mutta itse asiassa viikon päästä on vielä esiintyminen Ruusukorttelissa. Se ei päättäjäisten tunnelmaa häirinnyt.

Kiitettiin toimijoita ja kiitettiin koko kuoroa. Koko kuoro on toiminut esimerkillisesti, on ollut paljon ohjelmaa ja kuoro on ollut valmis heittäytymään erikoisiin juttuihin kuten Ukkokodin kevätretki Ruissalossa ja tämä lauluisku Förillä. Lasillinen kuplivaa meni oikeaan osoitteeseen.
 
Joku epäili että bloggaaja tähtäsi vain tarjoilijatyttöön. Kyllä vanhalla miehellä on vielä silmää naiskauneudelle.  Huomatkaa kuinka paljon kauniita naisia on kuvattu.


Kun ruokailu alkoi emäntä Hilkan piti auttaa.  Monet olivat unohtaneet minkä ruoan olivat pari viikkoa sitten tilanneet.
Nuotistonhoitajat laulavat, toinen nuoteista, ja bloggaajan tähtäys on hieman taiteellinen.
Hyvä yhteistyökumppanimme, lausuja Riitta Vasenkari oli myös mukana, tässä Arjan vieressä.
Tottakai laulettiin myös ruokailun jälkeen ja oli laulettu myös ennen sitä.  Osa lauluista meni ulkoa, ja joidenkin laulujen nuotit löytyivät naapurin kansiosta ellei itse ollut ottanut mukaan.  Kyllä sitä rupeaa oppimaan mitkä laulut sopivat illanvieton tunnelmaan, mutta yllättäviä ehdotuksiakin tuli jostain pöydästä.

Hauskaa oli ja parin tunnin jälkeen lähdettiin kiltisti kotiin niinkuin kilttien lasten kuuluukin. Ilta päättyi läksiäislauluun Tule laula mun kanssani.  Eräs laivalla iltapalalla ollut musiikinopettaja innostui laulusta ja tuli kiittämään. Säveltäjä lahjoitti hänelle nuotit.

Ei kommentteja: