keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Kevätkokous

Yhdistyksen kevätkokous pidettiin Katedralskolanin salissa tiistaina 27.3. Osanottajia oli arviolta vajaa 30. Puheenjohtajana toimi yhdistyksen puheenjohtaja Sirkku Viitanen-Vanamo ja sihteerinä yhdistyksen sihteeri Katariina Katariina Kärki-Susi.Toimintakertomuksesta kävi ilmi, että viime vuosi oli erittäin aktiivinen. Iso kuoro harjoitteli peräti 67 kertaa, joka tietysti johtui Suomen Paras Kuoro-kilpailusta ja Walesin Llangollenin festivaalin kuorokilpailusta. Tai siis kilpailuista, kuoro osallistui kahteen sarjaan.

SenioriKulkusten harjoituskertoja oli 40, ja monta esiintymistä ja vuoden kohokohta oli tietysti loppuunmyyty syksyn 25-vuotisjuhlakonsertti.

Tämä aktiivinen vuosi rasitti kuoron taloutta ja alijäämää kertyi yli 6.000 euroa. Kuulemma tämä ei kuitenkaan tule aiheuttamaan jäsenmaksujen korotuspaineita. (Eikä kuorolle tule verotettavaa tuloa).

Hallitukselle ja tilivelvollisille myönnettiin tili- ja vastuuvapaus. Puheenjohtana toimi tätä käsiteltäessä Harri Lindblom, SULASOLin puheenjohtaja.

Lopuksi Arto Leino kertoi olevansa sävellyskilpailun isä. Hän oli viime kesän matkalla todennut, että kuorolla pitää olla joku iloinen laulu, jonka voi vetäistä sopivissa tilaisuuksissa. Kuorolaiset ovat saaneet laulut hallituksen laulamina sähköpostilla ja samassa viestissä oli myös äänestysohjeet. Siis kaikki äänestämään! Toistaiseksi vasta kolme on äänestänyt, se on todella vähän kun jäseniä on Kulkusissa kuin Porin ympärillä, siis satakunta.

Ei kommentteja: