keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Kehuttiin

SenioriKulkusia kehuttiin ylettömästi Paikallislehti Somerossa. Kannattaa ilmeisesti konsertoida hieman pienemmissä paikoissa joissa lehden toimittajat tai avustajat ovat liikkeellä. Laitoin jutun sähköpostilla kuorolaisille.

Otsikkona oli Laulu soi iloa. Sitähän me yritämme tuottaa sekä kuulijoille että itsellemme. Kuorolaulu pidentää ikää, ihan niinkuin naurukin. Ja kyllä kuorohommissa naurua riittää.


Sain myös sähköpostilla jutun kuvat. Kuorosta osa oli kotona sairaana ja osa kuulemma jo kuvaa otettaessa vaihtamasssa siviilejä ylle.

Kati hymyilee alla iloisena pyykkilautansa kanssa. Sopii kansanmusiikkiin. Pyykkilautaa käytettiin skiffle-musiikissa. Muistan nuoruudestani englantilaisen Lonnie Doneganin. Beatles aloitti myös skifflellä nimellä The Quarrymen.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Pyykkilauta ei ole koskaan kuulunut taloustavaroihini, mutta muistelen lapsena hämmästelleeni pyykin pesua sellaisella. Nyt lauta on tullut uusiokäyttöön, kekseliästä. Ei maksa mitään, ei tarvi virittää , siis joka miehensoitin ja naisen!