tiistai 31. toukokuuta 2016

Seniorit päättivät kevätkaudenSenioriKulkuset ovat nyt muutaman vuoden ajan kevätkauden päätteeksi laulaneet Förillä ja syöneet iltapalan Bruno II:lla Förin naapurissa.  Niin tänäkin vuonna ja kun se tehtiin eilen 31.5 oli vielä kevättä.  Sää  oli helteinen, kesä oli ollut hieman nopeampi kuin almanakka.


Kokoonnuimme Förin lähistöllä läntiselle puolelle jokea.  Kello 16.35 oli paikalla runsas puoli tusinaa ja hieman pelkäsimme mitä tästä tulee. Sitten paikalle pamahti väkeä oikealta ja vasemmalta ja Förilläkin joen toiselta puolelta. Aikataulun mukaan piti olla siellä vasta 16.40. Ei kannata tulla liian aikaisin. Mutta bloggaaja oli (kerrankin) hyvissä ajoin paikalla. Johtui bussien aikatauluista...
 
Vielä ei ole monta paikalla.
 Kello 17 aloitimme laulun rannassa ja kävelimme Förille laulaen. Förillä piti asettua vapaamuotoisesti reunoille, jotta matkustajille pyörineen ja lastenvaunuineen oli tilaa keskellä Föriä.  Heitähän oli paljon liikkeellä kevyesti pukeutuneina kauniissa säässä. Jossain vaiheessa mentiin yhteen kasaan ja Föri meni ihan vinoon, siis nopeasti takaisin hajamuotoiseen sijoitukseen. 

Leena oli asiallisesti pukeutnut kuoron t-paitaan. Itse unohdin. Useat valittivat, että musta oli liian kuuma tähän säähän.
 Välillä Arja sanoi laulun jälkeen "Teille esiintyi..", johon koko kuoro voimakkaasti SENIORIKULKUSET!!!

Yhden laulun jälkeen Seppo H.  kertoi, että teillä on erinomainen tilaisuus tulla kuulemaan lisää tähän lähistölle Sigyn-saliin kuoron 30-vuotiskonserttiin 1.10.  Joku herra kysyi vieläkö lippuja löytyy. Tähän Seppo:  "Rajoitetusti".  Kyllä fanien tietysti pikkuhiljaa pitää ruveta varaamaan lippunsa, sali myydään täyteen. Kannattaa tulla kuuntelemaan.

Förillä kuultiin aikaan ja paikkaan sopivat Laulu Turulle, Kesävalssi Auran rannoilla, Aamu Airistolla ja Kesäilta eli "Kun käävelin kesäillalla..." Turisteille lauloimme Uti vår hage. Yleisö vaihtui ja puoli tuntia piti täyttää, joten lauloimme laulut varmuuden vuoksi kaksi kertaa.  Ainakin. 

Kuoronjohtaja Arja vasemmalla.  Takana oikealla Bruno jo odotti, joten siirryimme tämän laulun jälkeen sinne.
 Brunolla ohjelmassa olivat mm. moldavialainen Juomalaulu sekä bloggaajan tällaiseen tilaisuuteen sopiva aika onnistunut hengentuotos Tule laula mun kanssani. Nuotteja jaetaan vapaasti ja ilmaiseksi. (Kun ei otettu selfietä ja bloggaaja pysyi vain kameran linssin takana, niin piti jotenkin tuoda itseään esille).
Hauska ilta taas kerran. Tunnelma oli lämmin, sää oli helteinen ja ravintolalaivassa tunnelma oli suorastaan hikinen. Suomalaista ei haitannut, olemmehan me saunakansaa! 

Vuoden päästä taas, on tämä niin hieno perinne. Yleisökin piti kuulemastaan, runsaasti taputettiin.

Ei kommentteja: