sunnuntai 30. marraskuuta 2014

SULASOLin piirissä puheenjohtajan vaihdos.

SULASOLin Varsinais-Suomen piirin syyskokouksessa 30.11. valittiin uusi puheenjohtaja. Katariina Kärki-Susi ei halunnut jatkaa tehtävässä ja hänen tilalleen valittiin Harri Lindblom. Harri on toiminut piirin puheenjohtajana 1990-luvulla.  Hänet tunnetaan entisenä SULASOLin puheenjohtajana sekä Sekakuoroliiton puheenjohtajana.  Hän on myös Turussa kesällä 2016 järjestettävän suuren Pohjoismaisen Nordklang-tapahtuman järjestelytoimikunnan puheenjohtaja. Varsinaista verkostoitumista, piiri on tiiviisti mukana järjestelyissä.
 
Tässä puheenjohtajan nuija luovutetaan uudelle puheenjohtajalle.
Katariina on toiminut seitsemän vuotta puheenjohtajana ja sitä ennen hän oli piirin sihteeri kuuden vuoden ajan. Hän on myös toiminut SULASOLin liittohallituksessa. Näistä ansioista hänet palkittiin piirin kultaisella kunniamerkillä.

Kultaisen kunniamerkin SULASOLin piirihallitus voi myöntää kunnianosoituksena henkilölle, joka on toiminut erityisen ansiokkaasti piirin luottamus- tai muissa tehtävissä tai henkilölle, joka on aivan erityistä tunnustusta ansaitsevalla tavalla edistänyt piirin pyrkimyksiä. Päätöksen tulee olla yksimielinen. 

Piirihallitus piti Katariinalta salaa sähköpostikokouksen ja myönsi kunniamerkin. Oli koskettavaa kun se tuli Katariinalle täydellisenä yllätyksenä. Tämän jälkeen Uudenkaupungin Laulu-Veikkojen vahvistettu kvartetti lauloi hänelle serenadin, laulu oli hyvin valittu, siinä ylistettiin sattuvasti Katariinaa.
 
Piirin varapuheenjohtaja Pekka Harmovaara on kiinnittämässä kunniamerkkiä ja piirin sihteerin Sirkku Viitanen-Vanamon kädessä on kunniakirja.
Kvartetti kaappasi Katariinan kuvaan.
Merkitty, merkki ja kunniakirja.  Kuvasta huomataan, että merkki tuli väärälle puolelle.
  Kiitoksia Katariinalle hyvästä työstä ja onnea ja menestystä Harrille! Mainittakoon samalla, että hallitukseen valittiin Kulkusista uudeksi kaksivuotiskaudeksi  Sirkku Viitanen-Vanamo ja Kimmo Stjärnstedt, jotka molemmat ovat aikaisemmin myös toimineet piirin puheenjohtajana.  Kokemusta siis löytyy. Ari Pikkarainen jatkaa Kimmon varamiehenä.

Ei kommentteja: