tiistai 25. marraskuuta 2014

Harri valittiin puheenjohtajaksi

Kulkusten syyskokous pidettiin Turun Kristillisellä Opistolla tiistaina 25.11.2014.  Taisi olla uusi ennätys läsnäolijoiden määrässä, huone oli aivan täynnä. Sitä ennen juotiin kahvit, sekä Kulkuset että SenioriKulkuset olivat jo harjoitelleet aikaisemmin sinä iltana. Kokous sujui juohevasti, puheenjohtajana toimi Sirkku Viitanen-Vanamo ja sihteerinä yhdistyksen sihteeri Katariina Kärki-Susi.

Yhdistys sai uusvanhan puheenjohtajan.  Harri Lindblom valittiin yksimielisesti puheenjohtajaksi. Sirkku Viitanen-Vanamo  on toiminut puheenjohtajana vuodesta 2009 ja kun hänen kautensa päättyy vuoden vaihtuessa hän on siis ollut kuusi vuotta puheenjohtajana.  Harri oli puheenjohtajana 19 vuotta alkaen vuonna 1990, joten hänellä on vankka kokemus tästä toimesta. Harri on ollut myös neljä vuotta SULASOLin puheenjohtaja, sekä Sekakuoroliiton puheenjohtajana, joten häntä voidaankin sanoa varsinaiseksi järjestöjyräksi.

Eri valinnat sujuivat sopuisasti ja saatiin taas uusia ja nuorempia voimia mukaan.  Hieno juttu. Uutta ja hienoa on myös se, että tulo- ja menoarvio oli laadittu yhdistykselle niin, että Kulkuset ja SenioriKulkuset näkyvät erikseen. Kirjanpito tullaan pitämään tästä lähtien näin.

Ensi vuoden toiminnassa palataan hieman takaisin vanhaan, on suunniteltu yhteistä joulukonserttia. Molemmilla kuoroilla on tiedossa paljon esiintymisiä. Kulkusten osallistuminen Nordic Baltic Choral Festivaliin Riiassa elokuussa ratkeaa ensi vuoden puolella.

Istuva puheenjohtaja Sirkku seisoo kuvassa ja työntää nuijaa uuden puheenjohtajan Harrin nenään. Näinkö vallan kuuluu vaihtua, ei Katainen työntänyt nuijaa Stubbin nenään.  Stubb olisi ottanut siitä selfien.
 
Kiitoksia Sirkulle hyvästä työstä ja onnea ja menestystä Harrille Kulkusten johdossa.Ei kommentteja: