tiistai 30. huhtikuuta 2013

Lasten ja seniorien yhteistyötä

SenioriKulkusten basson Matti Tammisen vaimo on aktiivinen Kaarinan Lionsklubin Katariinoissa. Kuoro lähti mukaan iltapäivän hyväntekeväisyyskonserttiin Kaarinassa 28.4.2013. Kaarinan musiikiluokkien kuoro KaMu ja SenioriKulkuset, aika erikoinen yhdistelmä. Nykyinen Kaarinan nuoriso ja Kaarinassa perustetun kuoron "jälkeläinen".

Matti Tammisella oli juontajana kotikenttäetu
SenioriKulkuset olivat myös mukana järjestelyissä.  Sinikka varsinkin joutui touhuamaan paljon.  Mainokset ja konserttiohjelmat oli Heikki Haulisto laatinut.

KaMu aloitti konsertin

Salissa oli niin kylmää, että kuorolaiset kuuntelivat takit päällä.

KaMua johtaa Pekka Nebelung.
Juttelin Pekan kanssa konsertin jälkeen. Hän on Puolalan ja Puolalanmäen musiikkiluokkien kasvatti. Pekka on Viihdemusiikkiliiton puheenjohtaja ja Viihdemusiikkiliitto liittyy suunnitelmien mukaan ensi vuoden alusta SULASOLiin.  Netistä huomasin, että KaMu on mukana Tampereen Sävelen katselmuksessa, niinkuin toinen "nuorisokuoro" eli Sekakuoro Kulkuset.


SenioriKulkuset saatiin lopuksi myös kuvaan.  Juontaja loikkii paikalleen takarivissä ja kuorolaiset vilkuilevat Arjan suuntaan. Hän antoi äänet ja pyysi yleisön lopuksi mukaan lauluun Kesäpäivä Kangasalla. Yleisö lauloi kiitettävästi.

Arja oli hyvin värikäs,  niinkuin taustakin.
Konsertin teemana oli Laulaen kohti kesää. Säät eivät kuitenkaan ole konsertin myötä parantuneet, mutta kai se kesä tulee.  Joskus.

Ei kommentteja: