torstai 11. huhtikuuta 2013

Blogivahdin vaihto

Perustin tämän blogin marraskuussa 2008 ollessani Seniorikulkusissa laulajana. Nimeksi olisin halunnut kulkuset- nimellä jotakin. Nimi oli tuolloin varattu ja päädyin kuoron perinteeseen viittaavaan ja vapaana olevaan nimeen Peltru. Bloggaus oli minulle uusi asia, ja oppimisen paikka. Alkuvaiheessa kirjoituksia tuli tietenkin eniten seniorien tapahtumista. Olen ollut perustamisesta asti blogin järjestelmänvalvoja, joka ryhmäblogissa on teknisesti vättämätön. Olen jo pari vuotta ollut poissa laulajarivistä eikä kirjoittamisaiheita entiseen tapaan ole.

Viime vuosina Kimmo on innostunut kirjoittamaan blogia ja liittänyt mukaan paljon puhuvia kuvia. Niinpä olen ihan omapäisesti siirtänyt järjestelmänvalvojatehtävän Kimmolle. Näin vastuu blogin asetuksista siirtyy hänelle, halusi sitä tai ei.


Elämänilon papelali (!) - palapeli SenioriKulkusilta v. 2010
Blogille tulee tämän vuoden marraskuussa ikää 5 v. Asiaa kannattaisi jotenkin juhlistaa? Odotan mielenkiinnolla mitä kekseliästä alkaa kuulua.

Tässä vaiheessa kiitän Sekakuoro Kulkusia mielenkiintoisesta mahdollisuudesta opetella bloggaamista ja toivotan blogille pitkää ikää!

1 kommentti:

Harmaaparta kirjoitti...

Kiitos Marja-Liisa, blogivahti emerita.

Minun pitää opetella miten voin lisätä uuden kirjoittajan, jos halukkaita löytyy ja toivottavasti löytyy. Ellen itse keksi miten, niin käännyn puoleesi.