torstai 31. toukokuuta 2012

SenioriKulkuset Förillä


SenioriKulkuset päättivät kevätkauden tekemällä tarkasti kevään viimeisenä päivänä 31.5 lauluiskun Förille. Kokoonnuimme Barkerin puoleiseen päähän kello 17 ja sitten lauloimme ensin Förin tervetulleeksi.  Sen jälkeen "ookasimme" muutaman kerran laulaen edestakaisin. Maisemat eivät paljon vaihtuneet, mutta pyöräilevät työmatkalaiset kylläkin. Muutama "fani" matkusti edestakaisin monta kertaa, taisivat olla tuttuja?


Föri tulee rantaan ja kuoro on vastassa.
Sitten kannelle laulamaan.

Lauloimme Pentti Viherluodon Laulu Turulle. "Nostakaamme korkealla lippu Turun kaupungin." Siellä se on Förin ohjaushytin katolla. Aika korkealla.

Laulua merimatkalla.

Teimme laulaen hienoja merimatkoja, oikein Turun ja Åbon välillä. Viimeinen laulu oli moldavialainen Juomalaulu ja sen myötä siirryimme förin naapurissa olevaan ravintolalaiva Bruno II:seen syömään ja taidettiin ottaa myös lasillinen palan painikkeeksi. Aloitimme kuohuviinillä, kiitos Marja-Liisa tarjoilusta. Bruno II odottaa meitä kuvassa vasemmalla, merimieskiälell niinku Turuuss sanota,  förin paapuurim pualell.

Yllättäen ihmiset eivät juuri innostuneet taputtamaan. Lähinnä katsottiin hämmentyneen näköisinä. Joku sentään hymyili arasti, mutta ystävällisesti. Ei tunnelma Förillä ihan etelämaalainen ollut, tuulen henkäys mereltä vilvoitti myös.

Kevätkausi päätettiin, mutta kaksikymmentä laulajaa lähtee vielä Kuopion laulujuhlille. Siellä kuoro esiintyy kaksi kertaa ja osallistuu myös yhteisnumeroihin.

Bussissa matkalla Förille huomasin, että kamera ei toiminut. Nämä kuvat on otettu kännykkäkamerallani.  Nokia 700, ihan käyttökelpoisia kuvia kun aurinko paistaa. Viimeisen kuvan otti kuoron fani Pietro Colaviita, kiitoksia!

3 kommenttia:

peekoo kirjoitti...

Onpa kiva huomata, että Seniorikulkusissa tapahtuu koko ajan! Ei muuta kuin painakaa vaan aisasta jatkuvasti!

Anonyymi kirjoitti...

Laulun ilo ja tekemisen meininki jatkuu SenioriKulkusissa. "Museo-osaston" on sitä hauska seurata!

Harmaaparta kirjoitti...

Museo-osasto on osuva nimi.