torstai 26. huhtikuuta 2012

Ilta oopperassa


Viime perjantaina NMKY:n musiikkiopistossa oli oppilaskonsertti aiheena Ilta oopperassa. Kulkusten äänenmuodostaja, laulupedagogi Maarit Lindblom opettaa siellä. Hänen oppilainaan on myös kulkuslaulajia. Oikein mukava ilta.


Maarit juonsi konsertin.Elisa Tuominen laulaa tässä kauniisti Orfeuksen kaipuusta. Hän ihmettelee mitä hän tekee ilman vaimoaan Eurydikeä, jonka hän olisi saanut tuoda Manalasta ellei olisi katsonut häntä. Eurydiken vika, hän oli yllyttänyt Orfeusta katsomaan. Housurooli ja Gluckin kaunista ja surullista musiikkia.


Tenori Hannu Aali lauloi Verdin Rigoletosta La Donna é mobilen. "Oi kuinka häilyvä onkaan tuo nainen". Hannu on esiintynyt paljon näytelmissä ja osasi ottaa siitä kaiken irti. Käsitys naisista ei tietenkään ole hänen omansa, vaan säveltäjän ja libreton tekijän.Lopuksi Elisa ja Sirkku Viitanen-Vanamo keimailivat kissoina. Huomatkaa hännät, aivan erilaiset! Rossinin tunnettu duetto kahdelle kissalle. Loistava esitys, pitäisi uusia Kulkusten joulujuhlassa! Ja/tai vaikka kuoron 95-vuotisjuhlassa vuonna 2013.

Bloggaajalla oli hyvää aikaa nauttia esityksistä. Mainittakoon että hän oli esittänyt aluksi Papagenon Der Vogelfänger-aarian Taikahuilusta.

Ei kommentteja: