keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Sirkku jatkaa ja SenioriKulkusille Tempauspytty

Kulkusten syyskokous oli Katedralskolanin juhlasalissa eli SenioriKulkusten harjoituspaikassa eilen tiistaina 29.11. Kokous sujui suuren yksimielisyyden ja hyvän ilmapiirin vallitessa ja päätökset saatiin nuijittua pöytään tunnissa. Hyvä juttu, koska kokous oli harjoituspäivänä. Kiitos osanottajille hyvästä kokouksesta.

Sirkku Viitanen-Vanamo valittiin uudestaan yhdistyksen puheenjohtajaksi. Käytännöllisesti katsoen kaikki muut toimihenkilöt jatkavat myöskin ja se on hieno asia jatkuvuuden kannalta ja osoittaa, että jäsenet ovat olleet tyytyväisiä siihen mitä vuoden aikana on tehty.

Kokouksessa julkistettiin hallituksen päätös, että SenioriKulkusille annetaan Tempauspytty huhtikuussa Aschanin kahvilaan Hansakorttelissa tehdystä lauluiskusta. Siitä on tässä blogissa kerrottu aikaisemmin.

Tempauspyttyä ei voitu luovuttaa, koska sitä ei ole löytynyt, vaikka varastot on tarkkaan koluttu. Pytty on hopeaa ja sen on Kultasepänliike K. Sahlstedt lahjoittanut kun Kulkuset täytti 60 vuotta. Tempauspyttyä ei ole jaettu moneen vuoteen ja niinpä kokousväen joukosta kuului epäilyjä, että se joka sen on viimeksi saanut on myynyt sen kirpputorille!

Etsimistä jatketaan. SenioriKulkuset ovat luvanneet tehdä lauluiskun taas ensi keväänä jonnekin.

Kun kokouksessa käsiteltiin vuoden 2012 toimintasuunnitelmaa, nousi esiin ajatus, että mitä jos joulukonsertti olisikin vasta tammikuussa. Kulkuset täyttää 95 vuotta 4.1.2013 ja kyllä sinä päivänä ehdottomasti joku konsertti kannattaa järjestää on sitten joululoma taikka ei. Päivä on vielä sopivasti perjantai.


Tämä kuva ei liity kokoukseen, mutta oli pakko laittaa tähän kun se on niin kiva. SULASOLin puheenjohtaja Harri Lindblom onnittelee Kaarina Valtasta SenioriKulkusten 25-vuotisjuhlassa 29.10. Tai siis liittyy se kokoukseen ja vuoden toimintaan - Kulkusissa on hyvä henki!

1 kommentti:

Ama kirjoitti...

Erinomainen kuva :)