lauantai 29. toukokuuta 2010

Seniorien kevätretki

Työteliään laulukauden päättyessä seniorit kokosivat joukkonsa ja suuntasivat 21.5. autonsa kohti Kustavia. Laulajat treffasivat Salen pihassa ja kaivoivat autoistaan mitä hassuimpia hattuja naurunremakan saattamana. Matsalong Boris&Maris Vuosnaisissa oli kattanut runsaan lounaspöytänsä jälleen maukkain herkuin. Ruokailun lomassa laulettiin perusohjelmistosta pari laulua. Ravintoloitsija ei ollut koskaan kuullut niin kaunista eläkeläiskuoron laulua. Tottahan se ... 
Retken toinen syy oli jälkijättöinen 70- vuotismerkkipäivä.
Matka jatkui Engisholmiin Marja-Liisa kesäasunnolle, jossa tietenkin kahviteltiin ja herkuteltiin kermakakulla. Keväthelteen (+24 !) innoittamana heitettiin tikkoja tauluun ja saapasta pitkin tietä. Tikanheitossa seniorimiesten sarjan voitti Kimmo ja naisten sarjan Hilkka. Saappaanheitossa miesten sarjan voitti Kimmo ja naisten sarjan Louisa. Suunnitelmissa oli järjestää hassuin hattu- äänestys, mutta se siirtyi myöhempään ajankohtaan. Palapeliä koottiin sinnikkäästi ja valmistuihan se, vaikka töitä teetti. "Elämänilon papelali" paljastui lopulta palapelin nimeksi. Luit aivan oikein: papelali..
Iltaa kohti meri näytti luontonsa: kylmä merisumu levisi tienoon ylle ja ilman lämpötila putosi äkkiä 10 asteella. Mitäpä siinä muuta kuin takkia niskaan!
Kevätretki korvasi tällä kertaa kesätreffit ja ilon äänistä päätellen teki tehtävänsä hyvin.

1 kommentti:

Harmaaparta kirjoitti...

Kauniin ilman voitti vain hyvä seura ja tarjoilu. Onneksi autokuntamme lähti kotiin ennen kuin sumu viilensi ilman ja onneksi miesten sarjassa ei ollut hirveästi osanottajia, pääsi kerrankin ykköseksi!