perjantai 28. lokakuuta 2016

Juhlakaronkka

SenioriKulkusten 30-vuotisjuhliin kuului konsertin jälkeen karonkka Suomalaisella Pohjalla.  Sinne siis nopeasti. Tulimme niin nopeasti, että saimme odottaa alakerrassa kunnes kaikki olivat paikalla, kuorolaiset ja avecit, ja sitten nousimme portaita.  Puheenjohtajamme Marja Tuohimaa ja Jussi Toivonen ottivat vastaan ja kättelivät vieraat kuin presidenttipari Linnan juhlissa.

Sitten pöytiin ja nostettiin puheenjohtajan tervetuliaissanojen jälkeen malja juhlivalle kuorolle. Hymyjä joka puolella! Konsertti oli mennyt hyvin ja iltajuhla odotti hyvässä seurassa.

Ohjelmassa oli tietysti ruokailu, sitä oli jo nälkäisinä odotettu. Sitten virallista ohjelmaa.  Arjalle annettiin taulu joka kuvasi hänen laulusarjaansa. Puu sai linnunpesän ja Arja sai taulun seinälleen.  Hieno muisto.

Taulua luovuttamassa Arjalle Matti Tamminen ja Marja Tuohimaa.

Tässä mielenkiintoisia yksityiskohtia.

Kunniamerkkien jako aloitettiin bloggaajan täydellisesti yllättäneellä SULASOLin hopeisella kunniamerkillä. 
 
Tässä se merkki rivistön ylimpänä.


Muita merkkejä sai moni ansioutunut kuorolainen. Kuvakavalkaadissa näemme heitä.  Merkkejä olivat jakamassa Sekakuoroliiton puheenjohtaja Sisko Nyrhilä ja Kulkusten ja SULASOLin Varsinais-Suomen piirin puheenjohtaja Harri Lindblom sekä sihteeri Sirkku Viitanen-Vanamo.

Merkkien jakajat.
Arja saa merkkinsä.
Terho, Sinikka ja Kirsti


Marja-Liisa vuorossa.
Merkilliset ja merkkien luovuttajatKuoron karonkassa ei voi unohtaa yhteislauluja, jotka tällaisessa porukassa raikuivat. Ja kuoroyhteisössä on osaajia, joten kuultiin hienoja esityksiä. Timo Uusikylä lauloi Marjatta Sigfridssonin säestyksellä lauluja operetista Mustalaisruhtinatar. 
KulkusSiskot, KulkusVeikot ja Neliveto lauloivat. Kulkusissa ja SenioriKulkusissa vuosikymmeniä laulanut ja nyt lopettanut Kirsti Laine veti tunteella bravuurinsa, balladin Atele ja Herpertti. 
 

Varsinainen ilopilleri oli huvitoimikunnan laulu, oli tehty uudet sanat lauluun Ei mitään multa puutu. Loistavasti ja hauskasti käytiin läpi kuoroharjoituksen ja kuorossa laulamisen juttuja. Vibraatot, refluksit ja monet muut olivat mukana. Tässä ote, värssy kertoo Arjasta:


2. Repertuaarit laatii ja laulut sovittaa,

laukkaavan runoratsun sävelin valjastaa.

Jos lankean ja laulan, taas väärän sävelen,

niin johdollansa jälleen, pian ruotuun kävelen,

taas ruotuun kävelen.

Huvitoimikunta vauhdissa.  Jussi, Seppo, Silja ja TarjaTuula.
 

Tässä alla monta pöytäkuntaa, monta tyytyväistä vierasta. Etsikää sieltä itsenne ja tutut!
Voidaan siis todeta että olo oli kuin Putte-possun nimipäivillä. Siellähän kaikilla oli niiin muukaavaa.... Onneksi sain olla mukana.

Ei kommentteja: