tiistai 16. joulukuuta 2014

SenioriKulkuset päättivät vuoden

Kulkusten "Ison kuoron" vuosi päättyi jo lauantaina 13.12, mutta seniorit jaksoivat ahertaa hieman kauemmin. Tänään tiistaina 16.12 tehtiin kello 16.30 pieni lauluisku Hansaan eli käytiin laulamassa muutama joululaulu. Koko kuoro ei ollut joulukiireiltään ehtinyt paikalle. Tuntui, että laulut häviävät siellä jonnekin korkeuksiin, hälinääkin on näin ennen joulua ihan kotitarpeeksi, mutta kyllä kuulemma oli kuulunut ihan hyvin. Muutama ihminen pysähtyi kuuntelemaan ja tuttuja oli myös värvätty sinne, joten taputuksia tuli.  Hienoa!

Huomatkaa kuvissa laulajien lisäksi myös nimikyltti!

Hansasta harjoituksiin, harjoiteltiin kevätkonserttiin tulevia lauluja, kahdessa laulussa ihan ensimmäinen läpimeno ja aika kivasti meni. Välillä juotiin vuoden päätteeksi glögit ja syötiin piparkakkuja.

Vuosi on ollut kiireinen ja tuloksellinen, konserteissa on ollut mukavasti yleisöä ja Saksan-matkasta puhutaan vielä kauan.

Vuosi 2015 alkaa heti 4.1. Vanhalla Raatihuoneella konsertilla jolla lauletaan joulu ulos.  Joululaulut viimeistä kertaa tänä juhlakautena. Fiksut kuoron historiasta kiinnostuneet ovat tietysti jo huomanneet että Kulkuset täyttää sinä päivänä 97 vuotta. Siis oiva konserttipäivä, tervetuloa!

Lopuksi toivotan kaikille Kulkuslaulajille ja myös muille mahdollisille lukijoille oikein Hyvää Joulua ja kaikkea hyvää vuodelle 2015! Kun jouluista, lumista kuvaa kauniista Tuomiokirkostamme ei tänä vuonna ole saanut, niin päätin laittaa tähän viime vuonna kirkossa kuvatun jouluseimen. Se oli hieno ja veti yleisöä kirkkoon, itse jonotin hyvää kuvauspaikkaa kymmenisen minuuttia.


Ei kommentteja: