torstai 31. lokakuuta 2013

IkäKulkuset liikkeellä


Marja-Liisa Kangas lähestyi sähköpostilla ja lähetti alla olevan viestin. Mielelläni minä laitan tämän blogiin, kuvissa ja siis tapaamisissa on tuttuja vuosien varrelta. Osaa laulaa vieläkin SenioriKulkusissa ja osa Naantalissa. 

Tuon ryhmän nimi on tietysti vapaasti valittavissa, mutta ei kaikkia oikein paljon vielä ikä paina...

Joka haluaa mukaan tapaamaan vanhoja kavereita tai muuten vaan syyskaudella mukaan tarkistamaan hyvässä seurassa jokivarren ravintoloiden lounastarjontaa, niin siis kuukauden vimeinen torstain kannattaa varata. Kuvissa olevilta tai Marja-Liisa Kankaalta saa selville kokoontumispaikan. 

Joulukuun viimeinen torstai näyttää olevan Tapaninpäivä.  Ehkä ryhmä siirtää kokoontumista päivällä eteenpäin, kai kinkut ja laatikot on silloin jo syöty.  Ainakin niihin on ehtinyt muutaman kerran kyllästyä.


"Hei!

Oltiin taas "Meidän aikaiset Kulkuset" koolla, nyt Hus Lindmanissa. Joku siinä keksi, että laitapa kuvat ja juttua Kulkusten blogiin. Lupasin. Sitten huomasin, ettenpä kirjoitakaan, kun olen poistanut itseni osallistujen joukosta. Siispä laitan kuvat sulle ja saat tehdä mitä tykkäät, esim. kirjoittaa blogiin  :-)

Me vanhat  tykkäämme edelleen tavata silloin tällöin. Nyt treffaamme kuukauden viimeisenä torstaina yhteisen lounaan ja juttutuokion merkeissä. Tänä syksynä tsekkaamme jokirantaravintoloita Åbossa. Mukaville treffeillemme olemme halunneet vetävän nimen. Alkuun tuntui siltä, että olisimme Museokulkusia, mutta ei nyt sentään pölyttymään.... olemmehan aktiivista porukkaa, joku laulaakin vielä - ainakin jossakin! Joku ehdotti että olisimme IkiKulkusia, mutta ei sekään ole hyvä (kuka nyt lupautuisi olla iki-jotakin...) Tänään Lauri lausui parhaan nimi-idean: IkäKulkuset!
Olemme siis IkäKulkuset! Terveisiä IkäKulkusilta! Joulukonsertissa nähdään!"


Kuvat Marja-Liisa Kangas

t Marja-Liisa

Ei kommentteja: