maanantai 27. toukokuuta 2013

SenioriKulkuset taas Förillä

SenioriKulkuset päättivät kevätkauden tiistaina 21.5.2013. Kuoro lauloi ensin Förillä kesäisiä lauluja ja kävi sitten iltapalalla.

Lauluiskun tekeminen Förille keksittiin viime vuonna, joten kun nyt taas laulettiin siellä on tästä tullut jo perinne. Arvaisin että perinne jatkuu myös ensi vuonna. Kaksi kertaa on aurinko paistanut, joten ei kahta kolmannetta.


Suomalaisissa on, kuten varmaan kaikki tiedämme, se outo piirre, että lauluisku esimerkiksi Förillä ei juurikaan liikuta työmatkalla olevia tai muuten vaan Förillä matkustavia. Suurin osa mulkoili hetken ja kääntyi sitten selkä päin. Taputuksia tuli vähän, mutta harvoin. Yksi maahanmuuttajaperhe tai turistiperhe kuunteli kiinnostuneena. Ulkomailla ollaan hieman välittömämpiä. 

Joku matkustaja "ookasi" edestakaisin pari kertaa. Ilmeisesti jonkun kuorolaisen ystävä, saihan puheenjohtajamme Sinikka heti ruusukimpun, Sinikka on jossain kuvassa ruusut kädessä.

Yksi matkustaja oli ehkä laulanut kuorossa, koska hän halusi osallistua lauluun. Bassomme Matti Tamminen näytti ystävällisesti nuottia.

Matti sai bassovahvistusta.Ei tuo turkulaisten suhtautuminen niin outoa ole.  Kaikki ovat varmaan nähneet suomalaisen kaupunkibussin; jokaisessa penkissä yksi matkustaja, toisen viereen ei mennä kuin äärimmäisessä hädässä. Ja jos uskaltautuu puhumaan vierustoverin kanssa, katsotaan pitkään ja epäillään juopoksi.

Kun oli muutama kerta ajettu edestakaisin ja aina laulettu yksi laulu per sivu, oli vuorossa Förin naapurissa oleva ravintolalaiva Bruno II. Lämmin tunnelma, hyvää ruokaa, asianmukaiset kiitokset kauden päättyessä ja -yllätys, yllätys - lisää lauluja!

Arjalle kiitokset.
Lisää lahjoja
Lahja tuli pyöreitä vuosia täyttäneelle pyöreälle herralle. Kuulemma sisällä oli partavettä.
Eeva-Liisa lauloi onnittelulaulun.
 

Tyytyväisiä ilmeitä, hieno kevät on ohi. Syyskausi tuo taas uusia haasteita. Ja kiireitä.
 
 

Ei kommentteja: