torstai 13. syyskuuta 2012

Hansamania ja SenioriKulkuset

SenioriKulkusia pyydettiin  keväällä esiintymään Hansakorttelin Kultatalon avajaisviikolla.  Silloin ei hyvin lyhyellä varoitusajalla saatu kuoroa kokoon, mutta kun nyt kysyttiin Hansamania-viikolle jo pari viikkoa aikaisemmin, niin tartuttiin syöttiin.

Torstaina 13.9 kello 15 siis SenioriKulkusten iskujoukko esiintyi Hansatorilla. Työesteiden ja syysflunssan vuoksi  jäi viitisentoista laulajaa pois.


Kuorolaisia odottaa vuoroaan ilmapallojen alla. Lava oli siellä taustalla jossain.

Ei siellä oikein kuullut kavereita, ylös se ääni hävisi Hansatorin korkeuksiin, mutta mikeillä oli esitys kuulemma saatu ihan tasapainoiseksi. Laulajathan eivät sitä kuulleet. Ihan mukavaa laulaa erilaisissa ympäristöissä, kyllä se kehittää kuoroa. Juontajatyttö kiitti kovin, on tietysti kivaa jos kiitosta tulee myös pankkitilille.

Hansamania olisi kyllä ansainnut, että olisimme nopeasti harjoitelleet Abban Money, money, money. Kyllä kauppiaat edellyttävät että asiakkaat tulevat Hansamaniaan käyttämään "maniaan".


Kuoro lavalla.  Nuoriso juoksi nopeasti ohi niinkuin kuvasta näkyy, joku vanhempi jäi sentään kuuntelemaan.Alttojen rivistössä Hilkka,Tarja Tuula ja Merja. Tero, Hannele ja Heikki ovat myös päässeet osittain kuvaan.

Meidän jälkeemme tuli nuori mies joka tanssi salsaa ja halusi yleisöä mukaan.  Pari tyttöä tanssi, mutta missä, ah missä, oli Kulkusten suuri salsafani Ari Matikainen?

1 kommentti:

Ama kirjoitti...

Ei ollut salsero Ari paikalla. Harmi.

Ja Abban tuotannosta olisin ehkä kuitenkin kallistunut Dancing Queeniin :)