maanantai 20. elokuuta 2012

Terho 60 v.

Terho "Terkka" Simola täytti 60 vuotta. On se hirveää kun yhä nuoremmat täyttävät tuollaisia merkkipaaluja. Hän on tunnettu tenori, muistan hyvin kuinka Terhon lempinimi 1990-luvun alussa oli "Kuoron Pavarotti". Hän liittyi Kulkusiin syksyllä 1989 eli kohta tulee 23 vuotta täyteen.


Bloggaaja oli kerrankin jättänyt
kameran kotiin, tässä Terho keikalla
Ukko-kodissa toukokuussa.
Perjantaina 17.8. oli Paattisten aluetalolle kokoontunut laaja joukko sukulaisia, ystäviä ja kuorokavereita juhlistamaan Terhon vanhenemista. Kuorokavereita oli sangen suuri määrä, koska Terho laulaa kolmessa kuorossa ja yhdessä lauluyhtyeessä.

Juhlassa oli mainiota ruokaa ja juomaa, suuri kiitos vieraanvaraisuudesta ja järjestelyistä kuuluu myös Merja-vaimolle.

Juhlassa esiintyivät, muistaakseni tässä järjestyksessä, Non Troppo Bene, SenioriKulkuset, Turun Tekniikan Laulu, Kamarikuoro Nova, Värssyn Väärtti ja Vivere. Lisäksi sukulaisten kuoro esiintyi ja siinäkin Terho lauloi. Lisätään vielä Seppo Haapakosken ja Arja Lylyn laulut sekä Terhon vaimolleen osoittama ja herkästi tulkitsema Kertokaa se hänelle, niin huomataan, että tämä oli todella musiikkipitoinen ilta.  Tunnelma oli lämmin - hiki oli pinnassa kaikilla vierailla.

Terho lauloi mukana kaikissa kuoroissa ja lisäksi jokaisessa oli myös entisiä tai nykyisiä kulkuslaisia. Tenori-Terho on laajasti kysytty ja kaikissa kuoroissa ja niiden ulkopuolella hyvin pidetty mies!

Ei kommentteja: