torstai 30. elokuuta 2012

Syksy alkaa

Kesä päättyy ja syksy alkaa, elokuu päättyy ja syyskuun ensimmäinen päivä on ylihuomenna. Kun olin nuori ja kävon vielä kloulua, niin koulut alkoivat silloin. Nyt ne ovat olleet jo kohta kolme viikkoa käynnissä.

Syksyllä harrastukset alkavat taas. Kulkusten ison kuoron laulajat ovat ehtineet pitää jo kolmet harjoitukset, mutta SenioriKulkusten laulukausi alkaa vasta ensi tiistaina.

Senioritoimikunta kokoontui eilen Aurassa puheenjohtajansa Sinikka Lumijärven kesäparatiisissa. Hyvä tunnelma ja hyvät tarjoilut, Sinikka ehti kesällä täyttää tasan 70 vuotta.  Onnea!

Kuoron puheenjohtaja Sirkku on myös senioritoimikunnan jäsen ja näin kuultiin suunnitelmista. Tämä syksy menee kuoroilta enemmän tai vähemmän "normaaliin" tapaan - esiintymisiäkin riittää -mutta ensi vuosi tulee olemaan vauhdikas. Sekakuoro Kulkuset täyttää kunnioitettavat 95 vuotta tammikuun neljäntenä ja siksi konsertit alkavat jo heti vuoden alussa. SenioriKulkuset konsertoivat Vanhalla Raatihuoneella jo Loppiaisena joululaulujen läksiäiskonsertin merkeissä ja tasan viikko sen jälkeen, Nuutinpäivänä,  on Akatemiatalossa suuri konsertti. Kaikki Kulkusten eri kuorot ja yhtyeet esiintyvät, sen jälkeen on cocktailtilaisuus ja vielä moni jaksanee lähteä jatkoillekin.

Vuosi päättyy 95-vuotisjuhlavuoden joulukonserttiin 14.12, jolloin taas kaikki kokoonpanot esiintyvät. Konsertin jälkeen vietetään joulujuhlaa.

Ison kuoron vuosi tuntuu hengästyttävältä. Ohjelmassa on kaksi kuorokilpailua, kesäkuussa Tampereella ja joulukuussa Krakovassa. Lisäksi muita konsertteja, joissa tietysti hiotaan kilpailuohjelmistoja.

Senioreilla on jo tiedossa tammikuun konserttien lisäksi konsertti Vanhalla Raatihuoneella 10.3. Matkasuunnitelmia on myös hiottu ja nyt päätettiin laittaa kirjeet liikkeelle, jotka tähtäävät matkaan johonkin kummikaupunkiin alkusyksystä 2013. Toivottavasti se saadaan onnistumaan.

Lopuksi tämä suomalaisten kuorojen vakiotoivomus; Tenorit ovat tervetulleita!

Ei kommentteja: