tiistai 28. kesäkuuta 2016

Seniorit lauloivat kesälomalla.

SenioriKulkuset tapasivat tiistaina 27.6 laulun merkeissä.  Uittamon Paviljongin ravintolassa oli päivällä rauhallista ja saimme harjoitella uuden laulun.  Tietenkin laulettiin myös vanhoja sisällä ja ulkona terassilla. Sen minkä siellä ulkona akustiikassa menetti voitti maisemissa.


Lienee turha mainita, että täällä korkealla oli ihan pakko kajauttaa Mä oksalla ylimmällä...

 Aloitimme siis sisällä uudella laululla, Arja Lylyn sovittamalla Pentti Viherluodon Portsan poikien laululla. Ensiesitys on Raatihuoneella Turun Päivänä 18.9. Turkulaista musiikkia Turun Päivänä.


Palautettiin mieliin pari laulua, joita ei ollut taas  vuoteen laulettu.  Yllättävän nopeasti unohtaa. 
Sitten ulos terassille. Miehet lauloivat ensin yhden laulun ja sitten naiset ja miehet jäivät seisomaan vastakkain.  Ihan hyvä on laulaa niin, ei aina tarvitse olla perinteistä kuoromuotoa.Yleisoä eli ravintolan muita asiakkaita oli muutama.  Yksi herra oli laulanut Laulun Ystävissä ja tuli kehumaan sointia.  Mukavaa! Monella kuorolaisella oli muita kesäkiireitä, mutta edustava joukko saatiin kokoon.

Saksalainen kuoro, jonka vieraina kävimme syyskuussa 2014, tulee vastavierailulle elokuun toisella viikolla. Yhteisen illanvieton järjestelyjen talkooryhmä kokoontui laulujen jälkeen, Tammisen Matti on mukana, mutta myöhästyi valokuvasta. Loppukesällä on siis taas ohjelmaa. Emme laiskistu.Kun kävelin parkkipaikalle ja ohitin tanssilavan palautui Kulkusten ison kuoron loistava kevätkonsertti siellä mieleeni. Tuossa edellä olevassa kuvassa oikealla Marja, jonka kertomukset lavan historiasta värittivät mukavasti konserttia ja loivat tunnelmaa.

Parkkipaikalla oli tulevien tanssien mainoksia.  Perjantaina on solistina Marita TaavitsainenTuskin arvaan aivan väärin jos silloin yleisön pyynnöstä (tai siitä huolimatta) kuullaan André. Jos tanssijalka vipattaa, niin  sinne tarkistamaan olenko oikeassa. Minulla ei vipata, istun kotona katsomassa jalkapalloa.

Ei kommentteja: