keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

KevätkokousSekakuoro Kulkuset ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidettiin Kristillisellä Opistolla tiistaina 31.3.2015. Kuorot harjoittelivat ensin molemmat erillään, sitten juotiin kahvit ja sitten suureen auditorioon kokoukseen. Tämä sopi erittäin hyvin myös senioreille, koska harjoitussali Pelastusarmeijassa oli otettu pääsiäisviikolla sen omaan käyttöön.


 

Tällainen bloggaaja kyllä joskus miettii itsekseen kuinka se sopii että hiljaisella viikolla harjoitellaan ja esitetään paljon musiikkia. Eikö se ole ristiriitaista?

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin yhdistyksen puheenjohtaja Harri Lindblom ja hän kutsui sihteeriksi yhdistyksen sihteerin Sirkku Viitanen-Vanamon.  Kukaan ei vastustanut, Sirkulla oli läppäri jo valmiina edessään.

Sirkku ja läppäri.
  Toimintakertomus käytiin läpi ja siitä huomasi kuinka paljon toimintaa molemmilla kuoroilla oli viime vuonna.  Monen paikallisen konsertin ja muun esiintymisen lisäksi iso kuoro kävi Virossa ja seniorit Saksassa.  
 
Toimintakertomus on käyty läpi. Pienryhmien kertomukset saa tilaamalla Sirkulta.
 Harri esitti taloudellisen tilanteen ja huomattiin, että viime vuosi tuotti yli 3.500 euroa ylijäämää.  Loistavaa!  Konserttien markkinointi on tuottanut tulosta ja OK-yhteistyö on tukenut mukavasti.

 Vuoden 2014 tilinpäätös hyväksyttiin ja vastuuvapaus myönnettiin kaikille tilivelvollisille. Sen pykälän kohdalla bloggaaja pääsi jäävittömänä jopa kokouksen puheenjohtajaksi. Kiitoksia.
Tämän vuoden budjetti on nyt tehty uuden tilikartan mukaisesti ja ensi vuoden tulostase erittelyineen tulee olemaan helpompi koota ja esittää kertoi Harri. Kokousväen joukossa tarkkoina Arja Lyly, Marja Tuohimaa ja taloudenhoitajat Leena Haulisto ja Menna Leino.
 Kokous sujui sutjakkaasti. Kuoron asiat ovat kunnossa.  Tästä on hyvä jatkaa.

Ei kommentteja: