tiistai 26. elokuuta 2014

SenioriKulkusilla uusi harjoituspaikka

SenioriKulkusten syksyn säännöllinen harjoituskausi alkoi 26.8. (Hieman on jo tätä ennen "fuskattu" ja oltu liikkeellä, kuten blogistakin näkee). Aina on hauskaa aloittaa kuorolaulukausi, mutta erityisen kiinnostavaksi sen teki nyt se, että monivuotinen harjoituspaikka vaihtui uuteen.

Kuoro harjoittelee nyt uudessa paikassa, Pelastusarmeijan Turun osaston tiloissa Hämeenkadun ja Uudenmaankadun risteyksessä, osoite on Hämeenkatu 20. Siellä on hyvät tilat.  Sali on korkea ja avara ja siinä on aivan upea lauluakustiikka.  Varajohtajamme Marjatta sanoikin bloggaajalle, että on ehkä jopa liian hyvä harjoitusakustiikka. Kun tottuu hyvään voi olla vaikeaa sitten saada laulu soimaan jossain jossa on huono akustiikka .

Aloitimme lasillisella ja puheenjohtajamme Sinikka toivotti kaikki tervetulleiksi.  Pelastusarmeijan Turun osaston isäntä ja emäntä, kapteenit Juha ja Jaana Jokiniemi toivottivat myös meidät tervetulleiksi ja pyysivät siunausta toiminnallemme ja yhteistyöllemme.

 
Kuvassa osaston isäntä ja emäntä Juha ja Jaana Jokiniemi.
 

Sinikalla on myös kukat kädessä. Syy: Arja oli samana päivänä tullut isoäidiksi ja onnittelukukat olivat paikallaan.
Laulumme kajahtivat alusta alkaen mukavasti, Arjakin pääsi oikein herkuttelemaan soinnilla ja oli silminnähden tyytyväinen.

Sinikka kertoi välillä uusia tietoja Saksan-matkastamme. Muun muassa lisäesiintyminen Dortmundissa ja hauska Waltropin esittely on luvassa, mutta siitä myöhemmin.

Olemme lupautuneet pitämään joulukonsertin Pelastusarmeijan toiminnan hyväksi 7.12. kello 16. Silloin voi tulla kuuntelemaan millainen akustiikka on. Lopuksi en malta olla lisäämättä, että kokeneet kuorolaulajat ovat aina tervetulleita kuoroomme.   Sana kiertämään!

Ei kommentteja: