tiistai 9. lokakuuta 2012

Kuorokuva

SenioriKulkuset tarvitsivat kuorokuvan, koska tarkoitus on ottaa yhteyttä eri tahoihin mahdollisen matkan järjestämiseksi ensi syksynä. Päätettiin, että sopiva hetki ottaa kuva on kun kuorolla on kulttuurikummikeikka Ukko-kodissa. Tai siis Palvelutalo Wilen se on nykyisin, vanha nimi tulee niin helposti mieleen.  Vaikka siellä on nykyään  saman verran akkoja kuin ukkoja.


Kuva K. Stj.
 
 
Esiintymisen jälkeen siirrettiin tuoleja että saimme mukavasti tilaa. Aika hässäkkää ja sitten kukin keskittyi ja järjesteli vaatteitaan kukin omalla tavallaan. Valokuvaaja nousi sen jälkeen seisomaan tuolille ja räpsi kuvia. Kuoro Ukko-kodin jugendsalissa on kuva jonka kyllä kehtaa lähettää ulkomaille. Ja ajatelkaa tätä symboliikkaa; seniorit jugendtalossa.  Ellei saksankieli oli sattumoisin hallussa, niin Jugend on yhtä kuin nuoruus.


Kuva Kari Eskola


Ja niin nuoret seniorit kiipesivät vielä portaille, päätettiin ottaa taiteellinen kuva, joka ei ole ihan jäykkä kuoromuodostelma.  Ongelmana on tietysti sitten se, että kaikkien kasvoja ei näy kunnolla  kuvassa.

Kuva Kari Eskola


Valitettavasti emme saaneet koko kuoroa kuvaan, oli työ-, matka- ja muita esteitä. Vaikka kuvaaja otti monta kuvaa kävi niinkuin yleensä käy. Joku piti aina silmiä kiinni, joku katseli väärään suuntaan ja niin edelleen.  Kaikki jotka ovat yrittäneet ottaa ryhmäkuvan tietävät ongelmat.

Otetaan sitten uusi kuva tammikuussa juhlakonsertin yhteydessä.  Toivottavasti kaikille sopii, se on sunnuntaina 13.1.2013. Eli siis kolmetoista yksi kolmetoista!

Bloggaaja lupaa laittaa sitten kaikkien kuorolaisten nimet sen kuvan alle. Myös ison kuoron väki oppii viimeistään silloin tuntemaan SenioriKulkusten laulajat. SenioriKulkusten harjoituksissa pidetään nimilappu rinnassa. Tai siis jotkut pitävät, useimmat ovat kai jo kadottaneet ne lappunsa. Esimerkiksi bloggaaja kadottaa usein yhtä ja toista. (Ei saa kertoa kenellekään, se on salaisuus!)

1 kommentti:

Kaa kirjoitti...

Hienoja kuvia. Tuo portailla otettu on oma suosikkini.