keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Pölyn laskeuduttua

Elämää on Suomen paras kuoro -kisankin jälkeen. Viime viikolla palattiin arkeen ja lähdettiin kevät/kesäkonsertteja kohden. Hämmästyttävää oli että harjoituksissa oli hyvin rauhallista ja pulinat alkoivat vasta hiukan ennen yhdeksää. Oli hienoa kun työskenneltiin niin määrätietoisesti.

Mitä kisasta jäi käteen. Olen miettinyt sitä viikon, pari. Kulkuset tunnetaan nyt koko Suomessa, jos ei muusta niin ainakin akateemisesta groovesta. Eräs ystäväni laittoi nassukirjaan seuraavan kommentin: "Olettepa sangen hyviä kuin ovat muutkin. "Vanha Kili-Kili-kuoro" on muovautunut hienolla tavalla, ja loikannut "Cantabile" suomalaisten sekakuorojen eturiviin." 

Tästä on mielenkiintoista jatkaa eteenpäin. Jos ja kun jaksamme jatkaa yhtä määrätietoisesti eteenpäin niin hyvä tulee. Se vaatii paljon työtä ja paljon laulamista yhdessä. Kulkuset on hyvä kuoro ja meidän tulee se muistaa koko ajan.
Tahdolla ja tunteella eteenpäin!

2 kommenttia:

Harmaaparta kirjoitti...

Tahdolla ja tunteella eteenpäin. Hyvin sanottu Sirkku!

Anonyymi kirjoitti...

Kulkuset esitti taidokasta kuorolaulua ja osoitti kykenevänsä yhtä laadukkaasti sekä klassiseen kuorolauluun että populaariin musiikkiin. Ns. viihdekuorot eivät samaan kykene, mutta äänestävät katsojat eivät riittävän laajasti osaa kuorotaitoja arvostaa.
Kulkuset tunnetaan nyt joka tapauksessa koko maassa; hieno tulos!