tiistai 4. tammikuuta 2011

Senioritoimikunta järjestäytyiSenioritoimikunnan järjestäytymiskokous pidettiin tänään eli 4.1.2011. Vuoden vaihtuessa oli toimikuntaan tullut monta uutta kasvoa.

Kokoonpano on nyt:

Sinikka Lumijärvi, puheenjohtaja
Arja Lyly, taiteellinen johtaja
Marja Tuohimaa, sihteeri
Kaarina Valtanen, rahastonhoitaja
Riitta Bergman, puvustonhoitaja
Hilkka Lindholm, emäntä
Tero Elomaa, isäntä
Gunnar af Hällström
Kimmo Stjärnstedt

Sekakuoro Kulkuset ry:n edustaja toimikunnassa Sirkku Viitanen-Vanamo.


Kuvassa pöydän ympärillä myötäpäivään vasemmalta Arja, Kaarina eli Kati, Gunnar, Kimmo, Hilkka, Riitta, Marja, Sinikka. Tero ei ollut kokouksessa.

Kiirellisin asia oli juhlakonsertin pitopaikka- ja aika. Huomenna ruvetaan soittelemaan, vaikka konserttia on alustavasti ajateltu lokakuun lopulle, niin aina on mahdollisuus että joku on ehtinyt varata hyvän paikan jo ennen meitä. Perästä kuuluu sanoi jo torvensoittajakin aikoinaan.

Tässä kuvassa puheenjohtaja Sinikka, Kulkusten puheenjohtaja Sirkku ja taiteellinen johtaja Arja. Sinikalla on suuri mappi edessään. Kahvi on juotu ja hän uppoutuu jo kokousasioihin.

Katille kiitos upean huoneiston käytöstä!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea ja menestystä uudelle senioritoimikunnalle!

Perustajajäsenenä on hienoa todeta, että siemen on mennyt hyvään maahan, itänyt ja kasvanut vahvaksi, tuotteliaaksi versostoksi. Toimikunnalla on heti edessä vaativa projekti järjestää seniorikuoron 25-vuotisjuhla, hieno tapaus!

Entisena sihteerinä haluan kiittää vanhaa toimikuntaa vuosia kestäneestä yhteistyöstä ja erityisesti Sinikkaa, joka on ohjaillut muutosvaihetta viisaasti.

peekoo kirjoitti...

Marja-Liisa jo toivotteli onnea ja menestystä toimikunnalle. Peekoo puolestaan toivottelee sitä nimenomaan taiteelliselle johtajalle!