perjantai 16. tammikuuta 2009

Mediaseksikkyys ja kuoro

Olen kauan ihmetellyt, mitähän mediaseksikkyys tarkoittaa. Laulukuoron osalta asia valottui seuratessani TV 4: n Venla-gaalaa. Juontaja heti alkuun: " Ei olisi ikinä uskonut, että kuorolaulu on mediaseksikästä, mutta kyllä se on; ei mitään PÖNÖTYSTÄ enää." Oli kuoroja ja kvartettikin. ULKOA, LIIKKUVASTI, HYMYILLEN esiintyvää kuoroa oli todella ilo katsella. Ehkä mediaseksikkyyttä lisäsi se, että erään kuoron naiset lauloivat leveässä haara-asennossa ja asuissa nähtiin kiiltokankaita, tiukkoja housuja ja piikkareita. Sovitukset olivat uusia ja uutta tyyliä, mitä on täälläkin kuultu mm J. Chydeniukselta ja M. Rajalalta.
Siinäpä ratkaisun paikka: jatkaako pönötystä vai alkaako muuttua mediaseksikkyyteen päin. Jos, niin ihan ensimmäiseksi opettelee laulut ulkoa ja esiintyy hymyillen.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Nyt on nähty ensimmäinen TV4:n Kuorosota. - Mietteitä heräsi, vai kuinka?
Itse olin lievästi kauhistunut, mutta tekijät mainostivat aivan oikein: "Unohda kaikki mitä ole kuorolaulusta tiennyt". Juuri näin. TV-viihteeksi se kelpaa, ei kuorolauluksi. Ensi lähetyksestä jo kävi ilmi, että kuorosodan ratkaisevat artistien fanit.