tiistai 30. toukokuuta 2017

Lauluisku sateessa

Seniorien piti tehdä perinteinen lauluisku Förille tänään. Ja tehtiinhän se, sateen sattuessa sateessa.  Ikävä kylläkin ohjelmistossamme ei ole laulua Singing in the Rain.

Meitä oli noin 20, ihmisiä hyvin vähän liikkeellä eli yleisöä ei juuri ollut.  Mutta seisoimme tuon vanhan Auran Panimon seunustalla, saimme hyvän kaikupohjan laulullemme ja kuulemma laulu kuului puoliväliin jokea asti. Kolmen laulun jälkeen ajoimme yli Förillä ja lauloimme Aamu Airistolla.  "Niin kirkkahasti, kirkkahasti kimmeltää taas ulappa Airiston..."  Aurajoki ei hirveästi kimmeltänyt. Yksi pyöräilija tuli kanssamme Förillä joen yli ja katseli hieman pitkään, kai kummaksuen.

Osa lähti lämmittelemään Brunolle. Yleensä olemme käyneet iltapalalle, nyt otimme lasillisen.  Useimmat rommitotin.  Totiset ottivat siis totin.

Brunolla oli kuivempaa ja mukavampaa.
Satoi, satoi, ja Förillä ei ollut yhtään matkustajaa.

Miksi en ottanut kuvaa laulajista työn touhussa? No, kun pidin sateenvarjoa yhdellä kädellä ja nuottikansiota toisella kädellä, niin ei riittänyt kättä kameralle.  Se paljon puhuttu välikäsi oli jäänyt kotiin.

Toivotaan ensi keväänä parempaa säätä.

Ei kommentteja: