torstai 30. joulukuuta 2010

Senioreilla joulujuhla ja tunnustuksia

Seniorit viettivät omaa joulujuhlaa konsertin jälkeen 13.12. Illallinen oli varattu ravintola Wanhan paronin kellarissa Yliopistonkadulla. Emäntä-Hilkka oli valinnut sen, koska se on lyhyen kävelymatkan päässä kirkosta. Kun kuitenkin moni tuli autolla ja pakkanen oli kova ja parkkipaikat lumikinosten täyttäminä, kesti oman aikansa ennen kuin kaikki pääsivät perille.


Ensin nautittiin sekä isosta kuorosta että Seniorikulkusista tuttujen entisten laulajien Mikon ja Raunin tarjoama alkumalja ja ilta jatkui sitten ruokailun ja jutustelun merkeissä.


Viralliseen ohjelmaan kuuluivat merkkien ja muiden tunnustusten jakaminen. Margit Heinonen sai 45-vuotismerkin. Aikamoinen saavutus, mutta vielä on matkaa Sylvi Murajan saavutukseen! Hän oli yli 50 vuotta kuorossa.

Tarja Tuula Koskinen ja Terho Simola saivat 20-vuotismerkin ja mielestäni hekin ovat olleet iät ja ajat kuoron kantavia voimia. Tosin bloggaaja sai sen merkin jo viime vuonna, joten ei tässä ihan lapsukaisia enää olla!



Laila Jaakkola sai 10-vuotis-merkin ja kertoi sitten, että laulut on nyt laulettu ja kiitos näistä vuosista. Ehkä kuitenkin uusi johtaja ja ensi vuoden juhlakonsertti vielä innostaisi mukaan?

Halitus oli myöntänyt Sekakuoro Kulkusten viirin Päiviö Kankaalle. Se on suurin tunnustus jonka kuoro voi myöntää. Kuoron puheenjohtaja Sirkku ja Senioritoimikunnan puheenjohtaja ja kuoron hallituksen jäsen Sinikka ryhmäkuvassa Päiviön kanssa. Tyytyväisiä ilmeitä!


Illan aikana kuultiin myös Sepon joulupakina ja Anjan ja Sepon pohdiskelu joulukorteista. Lopuksi Elisa lauloi uuden joululaulun.

Tunnelma oli lämmin, osin varmaan siitäkin johtuen että meitä oli ahtaassa kellarikabinetissa niin monta.


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mukavaa, että senioreilla on illanistujaisia omassa porukassa. Niiden aikana ehtii jutustella ja kuulla kuulumisia, joille kuoroharjoitusten yhteydessä ei ole aikaa. Seniorikuorolaiset eivät ole kovin innokkaita lähtemään ison kuoron bileisiin, on ehkä vieraannuttu.. mutta omiin tapahtumiin osallistutaan lähes täysimääräisesti.

Joulujuhlassa jaettiin seniorien oma tunnustus: laululintu. Se on Tiffany- teos, joka on kehitetty huomioimaan laulajan pitkäkestoinen ja monipuolinen kuoroharrastus. Senioritoimikunnan päätöksellä linnun saa laulaja, joka on yli 40 v laulanut missä tahansa kuorossa kenties monessa samanaikaisesti. Laululinnun sai nyt Maila Solakivi, joka on laulanut Kulkusissa 40 v.
Merkittäköön tässä muistiin, että laululintuja ovat aikaisemmin saaneet: Margit, Sinikka, Kimmo,Tero, Pirkko ja Maija-Liisa, joista kaksi viime mainittua eivät enää laula Kulkusissa. Seniorikuoron Laulukuningatar on Margit, joka on laulanut yli 70 v eri kuoroissa ja 2-3 kuorossa yhtä aikaa, Kulkusissa 45 v.

Seppo on Kulkusissa perinteellinen ohjelman järjestäjä ja esittäjä; hauskoja juttuja hän aina löytääkin! Tällä kertaa saimme todeta myös Anjan taidot viihdyttäjänä. Ihanaa että joukossamme on näitäkin lahjakkuuksia.

Ravintola Wanha Paroni oli lähes kaikille uusi tuttavuus. Sokkeloinen ja kova kaikuinen kuten kellariravintolat yleensä. Onnea ja menestystä uudelle ravintolalle!