tiistai 21. joulukuuta 2010

Joulun rauhaa

Konsertit ja harjoitukset ja paljon muuta, kauneimmat joululaulutkin, ovat nyt tältä erää ohi. Viimeiset joulukortit kiidätetään kohta postiin. Tai siis Itellan Länsikeskuksen konttoriin. Nyt on pari päivää aikaa siivota, ostaa kuusi, hamstrata kotiin kaikenlaista ja laittaa ruokaa, paketoida lahjoja, ehkä jopa juosta vielä kaupoissakin tai - Sirkku ja Tiina - yrittää piilossa perheeltä neuloa lahja valmiiksi.

Minä kävin jouluisessa Turun ihanassa ja sopivan lumisessa pakkassäässä viime keskiviikkoiltana ottamassa kuvan, jonka myötä toivotan kaikille lukijoille oikein hyviä pyhiä ja tsemppia ensi vuodeksi!

Jotta joulukiireet todella iskisivät päälle jätin tänään siivous- ja muut hommat ja sävelsin joululaulun. Se kertoo joulun rauhasta ja jos joku on kiinnostunut se on vapaasti laulettavissa minun joululahjanani. Virallisesta julkisesta esityksestä tietysti ilmoitus Teostolle :)

Ensimmäiseen kymmeneen tahtiin (ja kohoon) olisi hyvä tehdä vielä toinen säkeistö. Loppuhan eteenpäin on ikään kuin kertosäe, joka liittyy laulun nimeen. Ensi jouluksi ainakin ehtii. Keksiikö joku?

Harmaapartainen bloggaaja pitää nyt mahdollisesti pari päivää ainakin taukoa. Muuta touhua riittää.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Upea kuva tuomiokirkon joulusta kuutamolla! Hienoa että joukossamme on valokuvauksenkin taitureita! Joulun valmistelut ovat rankkaa työtä ja Harmaaparta tekee ne viimeisen päälle. Toivottavasti jaksaa nauttia joulupyhistä eikä kaadu aattona rankona petiin.