torstai 27. marraskuuta 2008

Seniorikulkuset

Sekakuoro Kulkuset ennakoi jo v. 1985, että senioriryhmille tulee olemaan kysyntää ja perusti seniorikuoron yli 6o-vuotilaille kokeneille laulajille. Kuoro on omaksunut Seniorikulkuset-nimen ja piristyy piristymistään. Johtuneeko siitä, että hyväkuntoinen seniorikansalaisryhmä ehtii ja jaksaa harrastaa ja on aktiivinen. Niinpä Sekakuoro Kulkusissa on kaksi kuoroa, Kulkuset eli iso kuoro (juniori-) ja Seniorikulkuset eli seniorikuoro. Tämä on hallinnolle melkoinen haaste, sillä kuorot harjoittelevat eri paikoissa, kummallakin on oma johtajansa, erilaiset toimintakustannukset, mutta yhteinen hallitus. Tiedonkulku joskus tökkii, mitä parantamaan tämä blogikin osaltaan tähtää. Mielestäni Kulkuset on selvinnyt haasteestaan varsin hyvin, kiitos positiivisen hengen ja keskinäisen kunnioituksen.

3 kommenttia:

Lumi kirjoitti...

Lumi on sitä mieltä, että sinä Marja-Liisa ansaitset mahtavat aplodit tämän blogin aloittamisesta/tekemisestä!!!!
Tätä tietä on hyvä kulkea ja saada sekä levittää tietoa. Lähden nyt viideksi päiväksi Hesaan ja jatkan sitten tämän uuden blogin ihailua ja kirjoittelua.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Lumille positiivisesta suhtautumisesta! Kommentit ja mielipiteet ovat todella tervetulleita. Toivon myös vinkkejä uusista aiheista.

Anonyymi kirjoitti...

Seniorikulkusten senioritoimikunta uusiutui yhdellä jäsenellä. Bassosta Seppo tulee mukaan toimikuntaan.Toimikunta päättää toiminnasta sekä raportoi yhdistyksen puheenjohtajalle. Pohdittavia asioita viime aikoina ovat olleet itsenäisyysjuhla- ja joukonserttikeikat. Myös v 2009 toimintasuunnitelma Berliininmatka mukaanlukien on puhututtanut runsaasti.