tiistai 25. marraskuuta 2008

Onnellinen päivä

Tänään on hyvä päivä, onnellinen päivä. Löysin blogspotin ja se on menoa! On pakko kokeilla miten elämä muuttuu - jos muuttuu - nettipäiväkirjan vuoksi.
Vuonna 1972 minua puri tietokonekärpänen, kun luin uutisen Uppsalan yliopistosairaalan laboratorio-atk-järjestelmästä. Silloin yksi tietokone mahtui juuri ja juuri yhteen huoneeseen. Nyt riittää pieni salkku, ja tiedot ovat verkossa, jopa päiväkirjat.
Olen uskollinen kuorolaulun harrastaja ja monesti harmitellut kuoron sisäisen tiedonkulun vaikeuksia.
Onnellinen ajatus: blogi voisi ehkä olla kuoropäiväkirja? Asiaa on syytä tutkia.

9 kommenttia:

peekoo kirjoitti...

Noin on. Tunnustaudun itsekin kuorolaulun viemäksi, elämänmittaisesti.
"Laulufriikki"

Harmaaparta kirjoitti...

Olen itse käynyt jo vuonna 1961 IBM:n tehtaalla USA:ssa. Kone oli ison huoneenkokoinen. Ja pöytämikro pesee sen suorituskyvyssä, luulisin.

Kuorolaulua harrastin jo silloin...

Anonyymi kirjoitti...

Tänään on Seniorikulkusten harjoitukset joulukonserttia varten ja Sekakuoro Kulkuset ry:n syyskokous. Harri on siirtynyt SULASOLin palvelukseen ja uusi puheenjohtaja pitää saada. 19 vuotta hän luotsasi Kulkusia eli onhan siinä jo työrupeamaa yhdelle miehelle. Aika jännä kokous luulen...

Sirkku kirjoitti...

Nyt minäkin sain salasanani uusittua ja voin osallistua onnelliseen kuorokeskusteluun. Kiitos Marja-Liisa kun aloitit tämän.

Anonyymi kirjoitti...

Kokous pidettiin ja uudeksi puheenjohtajaksi tuli Sirkku, tosi tehokas ja sosiaalinen ihminen. Onnellinen päivä laulajille! Toimikuntia supistettiin ja päätettiin kokeilla soveltuuko blogi kuorolaisten mietteiden tallennukseen ja ajatusten vaihtoon. Siispä kirjoittamaan!

peekoo kirjoitti...

Se oli jännä ja mielenkiintoinen kokous, jossa Kulku-set ehkenpä hieman uudistui... Tosin sen paljastaa vasta tulevaisuus. Sitähän ei koskaan voi ennustaa edes tuntua eteenpäin - laulukaudesta puhumattakaan tai sitä suunnittelematta.

peekoo kirjoitti...

Seniorikulkusille on "siunaantunut" tapahtumajatkoa kuin itsestään.Jo nyt on päätetty, että kuoro laulaa myös 2009 joulukonsertin Mikaelinkirkossa. Hankkeen isäntänä on Nordea-pankki, kuten tänäkin vuonna 09.12. Ensi vuoden alusta tartutaan uuteen "programmiin", jota ei vielä ole julkistettu edes laulajille. Se muhii vielä suunnitteluasteella, mutta ei silti ole täysin levällään. On ehkä hyvä, että salaperäi-syys verhoaa joskus uutuutta; se kasvattaa uteliasta odotusta.

Anonyymi kirjoitti...

Wau, siispä jälleen ONNELLINEN PÄIVÄ! Liekö merkki siitä, että seniorilaulu on uudistunut ja miellyttää jonkun kansanosan korvaa :-)

Harjoittelija kirjoitti...

Hienoa! Itsekin löysin bloggauksen vasta nyt (eläkeläinen) ja harjoittelen kovasti sen käyttöä: senpä takia nimikin on Harjoituskirja :) Nähtäväksi jää, kauanko tämä willitys kestää?