torstai 31. maaliskuuta 2016

Kevätkokous

Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous pidettiin tiistaina 29.3.2016 Kristillisellä Opistolla. 

SenioriKulkuset tulivat opistolle pitämään harjoitukset jo kello 17. Kun harjoitukset päättyivät kello 19 tulimme harjoitushuoneesta alakertaan ja kuulimme ison kuoron harjoittelevan liikuntasalissa/juhlasalissa. Menossa oli Liisa Akimoffin Kevät Kulkusten säveltäjä- ja sovittajagurun Ari Törmän sovituksena.  Kuulemma vasta toista kertaa laulettiin sitä.  Hieno siitä tulee.

Sovittaja äärimmäisenä oikealla.
Kahvin jälkeen siirryttiin pieneen auditorioon kokousta pitämään. Puheenjohtaja Harri valittiin puheenjohtajaksi ja sihteeri Sirkku sihteeriksi.  Molemmat istuivat jo pöydän takana läppärit valmiina. Suuri yllätys ei myöskään ollut, että Päivi Launosalo ja Heli Ylikleemola valittiin pöytäkirjan tarkastajiksi. Ammattitaitoa löytyy, ovat tainneet olla 15 tai peräti 20 vuotta tässä tehtävässä. 


Sihteeri ja puheenjohtaja.

Kokous sujui leppoisasti. Pieniä tarkistuksia ja lisäyksiä ja kieli- ja painovirheiden korjauksia tehtiin toimintakertomukseen, jonka Sirkku oli laatinut ison kuoron osalta kertomuksen muotoon. Vuodesta oli paljon kerrottavaa, sisältyihän siihen muun muassa Riian festivaalimatka.

Sopraanot ovat tunnettuja käsityöstä.  Tiina neuloi, Sirkulla oli kädet täynnä sihteerin hommissa.
Kokous sai ilokseen kuulla, että vuoden 2015 konserttituotot ylittivät selkeästi budjetoidut tavoitteet. Kiitos kuuluu loppuunmyydylle joulukonsertille, mutta myös SenioriKulkusten ahkera ja onnistunut konserttitoiminta  kasvatti pottia. 

Koska Harri oli jäävi toimimaan puheenjohtajana kun käsiteltiin vastuuvapauden myöntämistä hallitukselle ja muille tilivelvollisille, piti sen pykälän kohdalla valita uusi puheenjohtaja.  Seppo Haapakoski valittiin ja hän hoiti homman rennosti yleisön keskeltä.  Penkkien välit ovat auditoriossa niin ahtaat, että vaikeaa sieltä keskeltä olikin kesken kaiken lähteä.

Seppo H tuolla keskellä.
 Yhdistyksen asiat ovat kunnossa. Saimme siis hyvin mielin lähteä kotimatkalle. Suuret kiitokset kaikille toimijoille!


1 kommentti:

Kaa kirjoitti...

Hieno summaus kokouksesta ja kivoja kuvia. Kiitos Kimmo!